AURAN KYTKENTÄ   |  AURAT   |   HARJALAITTEET  |  HIEKOITUSKAUHAT  |  KAUHAT   |  LANAT   |  PERÄVAUNUT   |  MUUT

Nivelaura

tien avaamiseen umpihankeen, teiden tai kevyenliikenteenväylien auraukseen ja pihojen puhdistamiseen

FMG:n heittävä nivelaura sopii tien avaamiseen umpihankeen, teiden tai kevyenliikenteenväylien auraukseen ja pihojen puhdistamiseen. Nivelauralla voidaan kerätä tai aurata lunta. Siivet V:n muotoon käännettynä lunta voidaan kerätä tehokkaasti pihoista, parkkipaikoilta ja terminaaleista. Kärkiauraksi käännettynä nivelauralla saadaan helposti aurattua esimerkiksi metsäautotiet. Kevyenliikenteenväylät tai tiestön voi aurata halutessaan, vaikka alueaura-asennossa.

Terät ovat jousitetut ja niiden kulman voi valita suoran tai eteenpäin viiston väliltä, riippuen työskenteleekö taajamassa vai esimerkiksi metsäautoteillä. Nivelauran terä koostuu erillisistä terän osista, jotka esteen sattuessa kääntyvät esteen tieltä pois ja palauttavat terän takaisin. Jouset parantavat työturvallisuutta ja vähentävät vaurioitumisriskejä.

Nivelauran kellunta on toteutettu erillisellä sovitekehikolla, jotka parantavat auran heitto-ominaisuuksia.

Lisävarusteena on saatavana heittosiivet, joka parantavat auran heitto-ominaisuudet.

VARUSTEET

Vakiovarusteet: suora teräkulma, terän jousitus, tasaterä, sovite-osat (3-piste, Euro, Pikavik, Trima, VL tai Isme), kaksoispaineenrajoitusventtiili varustettuna ilmaventtiilillä, pyöreä jalakset, 1/2″ pikaliittimet (U+U, N+N tai U+N), paineakku, Led-äärivalot.

Lisävarusteet: Heittosiivet, verkkoterät, kumiverkkoterät, kovametallipolanneterät (myös keskipalat), visiiri, sähköventiili 6/2, diagonaaliventtiili, aggressiivinen teräkulma.

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

MalliLeveysKorkeusTyöleveysOma painoHinta alk. (ALV 0 %)Verkkokauppa
NAH275275 cm110 cm225-275 cm780 kg10 530€Osta
NAH320320 cm110 cm260-320 cm820 kg11 035€Osta
NAH350350 cm110 cm285-350 cm860 kg11 370€Osta

Kysy tarjous tästä tuotteesta

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.