ETUNOSTIMET   |  AURAT   |   HARJALAITTEET   |   KAUHAT   |  LANAT   |  PERÄVAUNUT   |  MUUT

Nivelaura

Kuvaus

FMG:n heittävä nivelaura sopii tien avaamiseen umpihankeen, teiden tai kevyenliikenteenväylien auraukseen ja pihojen puhdistamiseen. Nivelauralla voidaan kerätä tai aurata lunta ja myös siirtää lunta sivuun. Siivet V:n muotoon käännettynä lunta voidaan kerätä tehokkaasti pihoista, parkkipaikoilta ja terminaaleista. Kärkiauraksi käännettynä nivelauralla saadaan helposti aurattua esimerkiksi metsäautotiet ja kevyenliikenteenväylät.

Terät ovat jousitetut ja optimaalisessa kulmassa, jotta aura on vakaa työntää. Nivelauran terä koostuu erillisistä terän osista, jotka esteen sattuessa kääntyvät esteen tieltä pois ja palauttavat terän takaisin. Jouset parantavat työturvallisuutta ja vähentävät vaurioitumisriskejä.

Nivelauran kellunta on toteutettu erillisellä sovitekehikolla, joka on helposti vaihdettavissa tarpeen mukaan.

Lisävarusteena on saatavana heittosiivet, joka parantavan auran heitto-ominaisuudet.

Terävaihtoehtoja ovat tasaterä, verkkoterä ja kumiverkkoterä. Lisävarusteena nivelauraan on saatavana sähköventtiili ja LED huomiovalosarja.

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

MalliLeveysKorkeusTyöleveysOma paino
NAH350350 cm110 cm285-350 cm860 kg
NAH320320 cm110 cm260-320 cm820 kg
NAH275275 cm110 cm225-275 cm780 kg

Kysy tarjous tästä tuotteesta

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.