AURAN KYTKENTÄ   |  AURAT   |   HARJALAITTEET  |  HIEKOITUSKAUHAT  |  KAUHAT   |  LANAT   |  PERÄVAUNUT   |  MUUT

Nivelaura

tien avaamiseen umpihankeen, teiden tai kevyenliikenteenväylien auraukseen ja pihojen puhdistamiseen

FMG:n heittävä nivelaura sopii tien avaamiseen umpihankeen, teiden tai kevyenliikenteenväylien auraukseen ja pihojen puhdistamiseen. Nivelauralla voidaan kerätä tai aurata lunta ja myös siirtää lunta sivuun. Siivet V:n muotoon käännettynä lunta voidaan kerätä tehokkaasti pihoista, parkkipaikoilta ja terminaaleista. Kärkiauraksi käännettynä nivelauralla saadaan helposti aurattua esimerkiksi metsäautotiet ja kevyenliikenteenväylät.

Terät ovat jousitetut ja niiden kulman voi valita suoran tai eteenpäin viiston väliltä, riippuen työskenteleekö taajamassa vai esimerkiksi metsäautoteillä. Nivelauran terä koostuu erillisistä terän osista, jotka esteen sattuessa kääntyvät esteen tieltä pois ja palauttavat terän takaisin. Jouset parantavat työturvallisuutta ja vähentävät vaurioitumisriskejä.

Nivelauran kellunta on toteutettu erillisellä sovitekehikolla, joka on helposti vaihdettavissa tarpeen mukaan.

Lisävarusteena on saatavana heittosiivet, joka parantavat auran heitto-ominaisuudet.

Terävaihtoehtoja ovat tasaterä, verkkoterä ja kumiverkkoterä. Lisävarusteena nivelauraan on saatavana sähköventtiili ja LED huomiovalosarja.

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

MalliLeveysKorkeusTyöleveysOma painoHinta alk. (ALV 0 %)
NAH350350 cm110 cm285-350 cm860 kg9 900€
NAH320320 cm110 cm260-320 cm820 kg9 600€
NAH275275 cm110 cm225-275 cm780 kg9 150€

Kysy tarjous tästä tuotteesta

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.