FMG nivelaura NAH / Articulated plough

NAH275 nivelaura 2 vuoden takuulla

FMG:n heittävä nivelaura sopii tien avaamiseen umpihankeen, teiden tai kevyenliikenteenväylien auraukseen ja pihojen puhdistamiseen. Nivelauralla voidaan kerätä tai aurata lunta ja myös siirtää lunta sivuun. Siivet V:n muotoon käännettynä lunta voidaan kerätä tehokkaasti pihoista, parkkipaikoilta ja terminaaleista. Kärkiauraksi käännettynä nivelauralla saadaan helposti aurattua esimerkiksi metsäautotiet ja kevyenliikenteenväylät.

Terät ovat jousitetut ja niiden kulman voi valita suoran tai eteenpäin viiston väliltä, riippuen työskenteleekö taajamassa vai esimerkiksi metsäautoteillä. Nivelauran terä koostuu erillisistä terän osista, jotka esteen sattuessa kääntyvät esteen tieltä pois ja palauttavat terän takaisin. Jouset parantavat työturvallisuutta ja vähentävät vaurioitumisriskejä.

Vakiovarusteet: suora teränkulma, terän jousitus, yleiset sovite-osat, kaksoipaineen rajotusventtiili varsutettuna imuventtiilillä, pyöreät jalakset, 1/2″ pikaliitimet (U+U, N+N tai U+N), paineakku, led-huomiovalot.

Leasing alkaen 343€/kk ( Vakiovarusteilla, vuokra-aika 36kk, vaatii hyväksytyn rahoituspäätöksen )

TEKNISET TIEDOT

10530,00  (alv 0%)

Hydrauliikan tarve vakiovarusteilla: 2 lohkoa (liittimiä 4 kpl). Hydrauliikan tarve sähköventtiilillä 6/2: 1 lohko (liittimiä 2 kpl). Mahdollistaa käyttää jompaakumpaa siipeä, yksi kerrallaan. Hydrauliikan tarve diagonaaliventtiilillä: 1 lohko (liittimiä 2 kpl). Mahdollistaa siipien ajamisen yhtään aikaan tai yksitellen.
Aggressiivinen teräkulma sopii syvälle lumelle
Alkaen hinta
Lisävarusteet yhteensä
Yhteensä
Osasto:

Mikäli et löytänyt oikeaa sovitetta, tarvitset jonkun lisävarusteen jota valinnoissa ei ole tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä.

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

MalliTyöleveysKorkeusPaino
NAH275225 – 275 cm110 cm780 kg