AURAN KYTKENTÄ   |  AURAT   |   HARJALAITTEET  |  HIEKOITUSKAUHAT  |  KAUHAT   |  LANAT   |  PERÄVAUNUT   |  MUUT

Ivalo nivelaura

Jämerä nivelaura tienaukaisuihin

Ivalo 350 lähtökohtana oli suunnitella monikäyttöinen nivelaura, joka soveltuisi koviin olosuhteisiin ja runsaslumisiin kohteisiin. Ivalo nivelaura on testattu niin Ivalon ja Vuotson lumisilla takamailla kuin toimivuuden varmistamiseksi hiekassa sulalla maalla. Se on tehty erityisesti syvän lumen tienaukaisuun ja auraukseen esim. metsäautoteillä. Tarpeet vaihtelevat käyttäjien kesken ja asiakkaiden käyttökokemusten sekä toiveiden pohjalta tehtiin vaihtoehdoksi entistä leveämpi Ivalo 400 aura.

Molemmissa on erittäin korkeat siivet ja käytäntö on osoittanut että terien on oltava jäykät. Auran rakenne on todella jämerä, niin kuin ammattilaisten laitteissa pitääkin olla.
Voit avata tien, tehdä kääntö- tai parkkipaikan, hukkaamatta turhaan aikaa ja rahaa työlaitteiden tai -koneiden vaihdossa.
Ivalo 350:ssä sekä Ivalo 400:ssa on paljon toiminnallisia yksityiskohtia, kuten teline varaterille heittosiipien takana sekä lisävarusteena korkealaatuiset led -työvalot laajakulmalampuilla. Huomioteippipalkkiin on mahdollista asentaa led -varoitusvalot turvallisuuden parantamiseksi (Led-varoitusvalot vakiovaruste ILO400).

VARUSTEET

ILO350 vakiovarusteet: tasaterä, vakiosovitteet, kaksoispaineenrajoitusventtiili varustettuna imuventtiilillä, HD-jalakset, 1/2″ pikaliittimet, paineakku, teline varaterälle, lisävaloteline, äärivalot, huomioteippipalkki/varoitusvilkkuvalmius, 7-napainen liitin sähkölle.

ILO350 lisävarusteet: verkkoterä, kovametalliterä, sähköventtiili 6/2, diagonaaliventtiili, työvalopaketti (2 kpl led valo), varoitusvilkkusarja, visiirit vasen ja oikea, kauko-ohjaus sähköille

ILO400 vakiovarusteet: tasaterä, vakiosovitteet, kaksoispaineenrajoitusventtiili varustettuna imuventtiilillä, HD-jalakset, 1/2″ pikaliittimet, paineakku, teline varaterälle, lisävaloteline, äärivalot, varoitusvilkkusarja, huomioteippipalkki, 7-napainen liitin sähkölle.

ILO400 lisävarusteet: verkkoterä, kovametalliterä, sähköventtiili 6/2, diagonaaliventtiili, työvalopaketti (2 kpl led valo), visiirit vasen ja oikea, kauko-ohjaus sähköille

Ivalo nivelaura pyöräkonesovitteella on ostettavissa FMG:n tehtaan verkkokaupasta. Käy tutustumassa FMG:n verkkokaupan valikoimaan!

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

Kysy tarjous tästä tuotteesta

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.