AURAN KYTKENTÄ   |  AURAT   |   HARJALAITTEET  |  HIEKOITUSKAUHAT  |  KAUHAT   |  LANAT   |  PERÄVAUNUT   |  MUUT

Alueaura Basic

laadukas ja kustannustehokas lumiaura

Alueaura Basic on kehitetty alueille, joilla lumimäärät ovat vähäisempiä ja näin ollen heittosiiven ei tarvitse olla niin korkea ( Alueaura Basic:ssä 110cm ja Alueaurassa sekä Zoom-aurassa 140cm).

Matalampi heittosiipi mahdollistaa paremman näkyvyyden ja myös edullisemman hinnan. Basic sarjan aurassa törmäyksen vaimennin toimii jousiperiaatteella, jolloin auraan riittää yksi hydrauliikkalohko sitä käyttävältä koneelta.

Basic alueauran kääntö tapahtuu kahdella hydraulisylinterillä ja kääntyvyyttä saadaan 41/45 astetta.

Lisävarusteena auraan saa hydraulikäyttöisen lumistopparin ja valikoimista löytyy kaikki yleiset sovitteet myös pyöräkuormaajiin.

Basic alueaurat valmistetaan FMG:n Iisalmen tehtaalla samoista laadukkaista raaka-aineista, kuin muutkin auramallit.

Etunostolaitteeseen kytketty työlaite voi tietyissä traktori/rengasyhdistelmissä ottaa renkaaseen kiinni, joten tarjoamme mahdollisuuden valita tavallisen tai pitkän sovitteen väliltä. Katso web-sivulta mittakuvat ja varmista kumpi 3-piste sovite käy koneeseen. Mikäli mittakuvaa ei löydy, ota yhteyttä: support@fmg.fi.

VARUSTEET

Vakiovarusteet: tasaterä, mekaaninen laukaisulaite, paineenrajoitusventtiili, ruuvisäätöiset jalakset, ruuvikiinnitteiset sovite-osat, 1/2″ pikaliittimet.

Lisävarusteet: verkkoterä,kumiverkkoterä, kumiterä, kovametallipolanneterä, Led-äärivalot, sähköventtiili 6/2, lumistoppari.

Käy tutustumassa FMG:n verkkokauppaan! Sieltä löydät valmiita teräpaketteja kiinnitystarvikkeineen. Meillä on myynnissä kovametallipolanneterät, verkkoterät ja tasaterät.

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

MalliLeveysTyöleveysKorkeusPainoHinta Alk. (ALV 0 %)Verkkokauppa
AA300L307 cm220-305 cm110 cm700 kg7 309€Osta
AA330L337 cm240-330 cm110 cm720 kg7 534€Osta
AA360L367 cm260-365 cm110 cm760 kg7 759€Osta

Kysy tarjous tästä tuotteesta

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.