FMG vaihtolavaperävaunulla voit korvata useita yrityksesi perävaunuja!

FMG ST-vaihtolavaperävaunu on suunniteltu monikäyttöiseksi alustaksi, jolla voidaan korvata useita tilan tai yrityksen perävaunuja. Tämä on osaltaan vaikuttanut vaihtolavaperävaunujen yleistymiseen myös Suomessa.

Uudet säädökset sallivat traktoreille 60km/h maksiminopeuden ja samat säädökset tuovat uusia vaatimuksia myös perävaunuille. FMG ST-perävaunuissa nämä säädökset on otettu huomioon ja ne on varustettavissa 60km/h maksiminopeuden sallivilla lukkiutumattomilla EBS-jarruilla ja riittävän kantavuuden omaavilla pyörännavoilla.

Uudet FMG ST-perävaunut ovat Suomen puolustusvoimien asiakastarpeen tuloksena kehittyneet entistäkin varmatoimisimmiksi ja niihin on tullut paljon uusia käyttöä helpottavia ominaisuuksia.
Lavanvaihtoautomatiikka, kuormavaaka ja hydraulinen erillisjousitus ovat hyviä esimerkkejä käyttöä helpottavista vakiovarusteista.

Ainutlaatuinen liukupuomirakenne mahdollistaa matalan päällevetokulman ja jaksaa käsitellä raskaatkin lavat. FMG ST-vaihtolavaperävaunut ovat yhteensopivia 4 – 6m standardi vaihtolavojen kanssa.

Kysy lisätietoa VALTRA-myyjältäsi!