AURAN KYTKENTÄ   |  AURAT   |   HARJALAITTEET  |  HIEKOITUSKAUHAT  |  KAUHAT   |  LANAT   |  PERÄVAUNUT   |  MUUT

HD Raspi

HD-Raspi, kun vaadit enemmän

Jo legendaarinen FMG raspi on suosittu työlaite polanteen poistoon, sekä teiden muokkauksiin. Uusi FMG:n HD-Raspi täydentää raspi -mallistoa yli 200hp/10000kg traktoreille, kovaan käyttöön.

FMG:n HD-raspi on suunniteltu vastaamaan tehokkaampien ja painavampien traktoreiden vaatimaa kestävyyttä sekä joustavampia käyttöominaisuuksia. HD-raspista löytyy samoja ominaisuuksia kuin perusraspistakin, mutta samalla on luotu uutta, kuten lisävarusteena saatavilla olevat hydrauliset jatkeet. Kaikessa on huomioitu suurempien traktoreiden tuomat rasitteet rakenteille ja kokonaisuus on entistä jämerämpi.

FMG:n uusi HD-Raspi on varustettu irrotettavalla painatussylinterillä sekä uudella sylinterigeometrialla kytkennän helpottamiseksi. 3m emäterä mahdollistaa jo paljon, mutta lisävarusteiset hydrauliset jatkeet tuovat käyttöön täysin uudet ulottuvuudet ja mahdollisuudet. Perusvarustukseen kuuluvat leveämmät (290 mm) ympäripyörivät tukipyörät, tappiterät, paineenpoistoliittimet (keruusäiliöllä) letkujen säilytystä varten, työkalulaatikko tapinvaihtotyökaluineen sekä paineakut. Lisävarusteena on mahdollista saada myös tukipyörien hydrauliset säädöt.

HUOM! Kuvissa olevien tukipyörien kuviointi saattaa poiketa toimitettavien pyörien kuvioinnista.

VARUSTEET

Vakiovarusteet: emäterä 3m, tappiterät, tukipyörät (ympäripyörivät), hydraulinen työntövarsi, painatussylinteri, hydraulinen kääntö (2 sylinteriä) (+-27 astetta), paineenpoistoliittimet, työkalulaatikko, tapinvaihtotyökalut.

Lisävarusteet: hydrauliset jatkeet (vasen ja/tai oikea), tukipyörien hydraulinen säätö (vasen ja/tai oikea), sähköventtiili 6/2 ulkoisilla liittimillä ja sähköohjaus .

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

MalliLeveysKorkeusLisäsiipiTyöleveysKääntökulmaOma painoHinta alk. (ALV 0%)
RAP300HD304 cm64 cm45 cm270 cm-300 cm (ilman jatkeita)
270cm-345cm (yhden jatkeen kanssa)
270 cm-390 cm (jatkeiden kanssa)
27°1200 kg (ilman jatkeita)
1400 kg (yhden jatkeen kanssa)
1600 kg (jatkeiden kanssa)

13 500 €

Kysy tarjous tästä tuotteesta

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.