FMG siipilumikauha SLK15

Siipilumikauha SLK15

Esittelykäytössä ollut siipilumikaiha SLK15. Laite on varsutettu Euro-sovitteilla, sähköventtiilillä 6/2, hammasterillä ja pikaliittimillä 1/2 N+N. Nouto Lappeenrannasta tai toimitus haluttuun osoitteeseen.

FMG-siipilumikauha on tarkoitettu piha-alueiden, jalkakäytävien ja kulkuteiden puhtaanapitoon. Siipilumikauhalla voidaan myös kätevästi siirtää tai kuormata lunta kasalle tai suoraan perävaunuun.

Siipilumikauha on yhdistelmä keräävästä aurasta ja kauhasta. Siivet auki käännettynä siipilumikauhalla voidaan tehokkaasti ja nopeasti kerätä lumet pois ja siivet taakse käännettynä siipilumikauhalla voidaan tehdä sama työ kuin lumikauhalla.

FMG-siipilumikauhassa on vakiona joustavat siivet, jolloin kauhalla voidaan ottaa lunta ja sohjoa hyvin ottavalla kauhan asennolla. Jousikuormitteiset siivet seuraavat tien tai kentän pintaa hyvin tehden puhtaan työjäljen. Siipilumikauhassa on niin ikään uutuutena vaihdettava ruuvikiinnitteinen terä, joka mahdollistaa kulutusterän helpon vaihdon sekä tarvittaessa erilaisen terän käytön.

Kaikkiin FMG:n tehtaalta suoraan myytäviin laitteisiin on saatavilla monipuoliset rahoitusvaihtoehdot. Uusimpana Grenke leasing rahoitus. Lisätietoa rahoitustuotteistamme löydät täältä: https://fmg.fi/rahoitus/

TEKNISET TIEDOT

Alkuperäinen hinta oli: 7655,00 €.Nykyinen hinta on: 6507,00 €. (alv 0%)

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Ti22409 Osasto:

Mikäli haluat vaihtaa sovitteen tai kysyä lisätietoa, ota yhteyttä.

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

MalliLeveysHuulilevyn leveysOma paino
SLK15260 – 440 cm233 cm810 kg