FMG Siipilumikauha ja JCB

SLK10 siipilumikauha 2 vuoden takuulla

FMG siipilumikauha SLK10 on tarkoitettu piha-alueiden, jalkakäytävien ja kulkuteiden puhtaanapitoon. Siipilumikauhalla voidaan myös kätevästi siirtää tai kuormata lunta kasalle tai suoraan perävaunuun.

Siipilumikauha on yhdistelmä keräävästä aurasta ja kauhasta. Siivet auki käännettynä siipilumikauhalla voidaan tehokkaasti ja nopeasti kerätä lumet pois ja siivet taakse käännettynä siipilumikauhalla voidaan tehdä sama työ kuin lumikauhalla.

FMG-siipilumikauhassa on vakiona joustavat siivet, jolloin kauhalla voidaan ottaa lunta ja sohjoa hyvin ottavalla kauhan asennolla. Jousikuormitteiset siivet seuraavat tien tai kentän pintaa hyvin tehden puhtaan työjäljen. Siipilumikauhassa on niin ikään uutuutena vaihdettava ruuvikiinnitteinen terä, joka mahdollistaa kulutusterän helpon vaihdon sekä tarvittaessa erilaisen terän käytön.

Leasing alkaen 139€/kk ( Vakiovarusteilla, vuokra-aika 60kk, vaatii hyväksytyn rahoituspäätöksen).

6622,00  (alv 0%)

Hydrauliikan tarve vakiovarusteilla: 2 lohkoa ja vapaa paluu (liittimiä 5) Hydrauliikan tarve sähköventtiilillä: 1 lohko ja vapaa paluu (liittimiä 3) Hydrauliikan tarve paineakulla: 2 lohkoa (liittimiä 4) Hydrauliikan tarve sähköventtiilillä ja paineakulla: 1 lohko (liittimiä 2)
Alkaen hinta
Lisävarusteet yhteensä
Yhteensä
Osasto:

Mikäli et löytänyt oikeaa sovitetta, tarvitset jonkun lisävarusteen jota valinnoissa ei ole tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä.

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

MalliTyöleveysLeveysTilavuusSiiven leveysPaino
SLK10204-370 cm204 cm1000 l84 cm705 kg