FMG kauhaharja ja JCB pyöräkuormaaja

KH200 kauhaharja 2 vuoden takuulla

FMG kauhaharja on tarkoitettu kovempaan harjauskäyttöön. Ruuvikiinnitteisen huulilevyn avulla irrotat ja keräät suurimmat roskat kuten laudanpalaset tai kivenpalaset kauhaan ja harjan avulla harjaat hienomman aineksen kauhaan tehden työnjäljestä siistin. 

FMG kauhaharjoissa painopiste on kuormattunakin lähellä työkonetta ja näin mahdollistaa pienemmän työkoneen käytön. 

Kauhaharja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lehtien, ruokintapöytien, asfalttirouheen ja päällystettyjen piha-alueiden puhdistamiseen. Hydrauliikalla pyörivä harja voidaan nostaa kahdella sylinterillä ylös, jolloin kauhaosaa voidaan käyttää harjatun materiaalin kuormaukseen. 

Lisävarusteena on saatavana sivuharja kauhaharjan toiselle tai molemmille puolille. Sivuharja nousee ja laskee hydraulisesti ja se on varustettu joustoelementillä katukiveyksiä tai muita esteitä varten. Harja voidaan kääntää mekaanisesti joko eteen tai taaksepäin tapahtuvaa harjausta varten, jolloin se monipuolistaa harjan käytön. Yksi sivuharja lisää harjan työleveyttä noin 0,5 m ja niitä voidaan käyttää joko yhdessä tai erikseen. 

Vakiovarusteet: ruuvikiinnitteiset sovite-osat, ½’’ pikaliittimet, 700 mm harjalamellit, irrotettava huulilevy kauhaan, kumivulkanoidut tukirullat 

Lisävarusteet: vesitys (sis. vesityssuuttimet ja vesisäiliö), sivuharja oikea/vasen, sähköventtiili6/2 (korvaa yhden lohkon) tai 8/3 (korvaa kaksi lohkoa)

Leasing alkaen 320€/kk ( Vakiovarusteilla, vuokra-aika 36kk, vaatii hyväksytyn rahoituspäätöksen )

TEKNISET TIEDOT

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Mikäli et löytänyt oikeaa sovitetta, tarvitset jonkun lisävarusteen jota valinnoissa ei ole tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä.

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

MalliLeveysKorkeusTyöleveysVesisäiliöLamelliOma painoKauhan tilavuus
(vesitilavuus / tilavuus harjattaessa)
KH200220 cm108 cm200 cm150 l70 cm730 kg1100 / 600 ltr