Kauhaharja KH160L

Kauhaharja KH160, 3-d malli

Lisää tietoa tuotteesta löytyy esitteestä.

Lisää tietoa muista FMG:n harjalaitteista.

KH160L kevyt kauhaharja 2 vuoden takuulla

KH160 Light on suunniteltu mahdollisimman kevyeksi (440 kg ) ja näin ollen soveltuu käytettäväksi kevyemmälläkin työkoneella. FMG kauhaharjoissa painopiste on kuormattunakin lähellä työkonetta ja näin mahdollistaa pienemmän työkoneen käytön. 

FMG kauhaharja on tarkoitettu kovempaan harjauskäyttöön. Ruuvikiinnitteisen huulilevyn avulla irrotat ja keräät suurimmat roskat kuten laudanpalaset tai kivenpalaset kauhaan ja harjan avulla harjaat hienomman aineksen kauhaan tehden työnjäljestä siistin. 

Kauhaharja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lehtien, ruokintapöytien, asfalttirouheen ja päällystettyjen piha-alueiden puhdistamiseen. Hydrauliikalla pyörivä harja voidaan nostaa kahdella sylinterillä ylös, jolloin kauhaosaa voidaan käyttää harjatun materiaalin kuormaukseen. 

Vakiovarusteet: ruuvikiinnitteiset sovite-osat, ½’’ pikaliittimet, 700 mm harjalamellit, irrotettava huulilevy kauhaan, tukipyörät 

Lisävarusteet: vesityssuuttimet, sähköventtiili 6/2 (korvaa yhden lohkon) tai 8/3 (korvaa kaksi lohkoa) 

Tälläkin FMG tuotteella 2 vuoden valmistajan takuu. 

Leasing alkaen 247€/kk ( Vakiovarusteilla, vuokra-aika 36kk, vaatii hyväksytyn rahoituspäätöksen )

Kaikkiin FMG:n tehtaalta suoraan myytäviin laitteisiin on saatavilla monipuoliset rahoitusvaihtoehdot. Uusimpana Grenke leasing rahoitus. Lisätietoa rahoitustuotteistamme löydät täältä: https://fmg.fi/rahoitus/

TEKNISET TIEDOT

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Mikäli et löytänyt oikeaa sovitetta, tarvitset jonkun lisävarusteen jota valinnoissa ei ole tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä.

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

MalliLeveysKorkeusTyöleveysLamelliOma painoKauhan tilavuus
(vesitilavuus / tilavuus harjattaessa)
KH160 Light180 cm108 cm160 cm70 cm440 kg845/460 ltr