Ivalo 350 nivelaura 2 vuoden takuulla

Ivalo 350 lähtökohtana oli suunnitella monikäyttöinen nivelaura, joka soveltuisi koviin olosuhteisiin ja runsaslumisiin kohteisiin. Auraa on testattu niin Ivalon ja Vuotson lumisilla takamailla kuin toimivuuden varmistamiseksi hiekassa sulalla maalla. Se on tehty erityisesti syvän lumen tienaukaisuun ja auraukseen esim. metsäautoteillä.

Siivet ovat erittäin korkeat ja käytäntö on osoittanut että terien on oltava jäykät. Auran rakenne on todella jämerä, niin kuin ammattilaisten laitteissa pitääkin olla.

Voit avata tien, tehdä kääntö- tai parkkipaikan, hukkaamatta turhaan aikaa ja rahaa työlaitteiden tai -koneiden vaihdossa.

Ivalo 350:ssä on paljon toiminnallisia yksityiskohtia, kuten teline varaterille heittosiipien takana sekä lisävarusteena korkealaatuiset led -työvalot laajakulma- ja kaukovalolampuilla. Huomioteippipalkkiin on mahdollista asentaa led -varoitusvalot turvallisuuden parantamiseksi.

TEKNISET TIEDOT

14676,00  (alv 0%)

Hydrauliikan tarve vakiovarusteilla: 2 lohkoa (liittimiä 4 kpl). Hydrauliikan tarve sähköventtiilillä 6/2: 1 lohko (liittimiä 2 kpl). Mahdollistaa käyttää jompaakumpaa siipeä, yksi kerrallaan. Hydrauliikan tarve diagonaaliventtiilillä: 1 lohko (liittimiä 2 kpl). Mahdollistaa siipien ajamisen yhtään aikaan tai yksitellen.
Alkaen hinta
Lisävarusteet yhteensä
Yhteensä
Osasto:

Mikäli et löytänyt oikeaa sovitetta, tarvitset jonkun lisävarusteen jota valinnoissa ei ole tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä.

Tekniset tiedot

Vieritä taulukkoa nähdäksesi sen kokonaan

MalliTyöleveysKorkeusPainoHinta alk. (ALV 0 %)
ILO350233-334 cm182cm1190 kg13100€